VACATURE: Dispatcher depot Turnhout optie VAST

Geplaatst op: 08/09/2022

Luc Pauwels nv

Luc Pauwels nv is een sterk groeiend distributiebedrijf, gespecialiseerd in de toelevering van gewasbeschermingsmiddelen, zaden, veevoeder en meststoffen naar de professionele sector. Onze klanten zijn landbouwers, tuinaanleggers, fruittelers, boomkwekerijen, … Luc Pauwels nv heeft vestigingen in Assenede, Zwalm, Watervliet en Turnhout.

Wie zoeken we?

Als logistiek dispatcher sta je in voor een goede orderopvolging. Hierbij ben je een echte teamspeler en heb je oog voor detail.  Je volgt de volledig logistieke stroom vanaf dat de goederen geleverd worden door de leverancier totdat de goederen uitgeleverd worden naar de klant.  

We zoeken een sociaal, assertief persoon die vlot is in de omgang met klanten, leveranciers, chauffeurs en magazijniers. Je kan goed omgaan met stress en het voortdurend schakelen tussen taken zie je eerder als een pluspunt dan als een ergernis. Even bijspringen in het magazijn om inkomende goederen te ontvangen, om vervolgens weer aan de PC zendnota’s aan te maken is voor jou geen probleem. Kortom, flexibiliteit en stressbestendigheid zijn een grote troef. Daarnaast werk je ook met oog voor detail: de verwerking van de administratieve/logistieke documenten vereist de nodige nauwkeurigheid.   

Deze job is heel afwisselend en omvat zowel administratief kantoorwerk als controlewerk in het magazijn. Jouw dag bestaat onder andere uit:

  • Opvolging van orderpicking en aanmaak logistieke documenten
  • Routes van chauffeurs organiseren en plannen
  • Controle van uitgaande en inkomende goederenstromen

Profiel

  • Bachelor Agro of Logistiek of gelijkaardig door ervaring.
  • Affiniteit met landbouw of agro-sector is een pluspunt
  • Ervaring in een logistieke omgeving
  • Analytisch, goed kunnen plannen en organiseren, stressbestendig en accuraat.

Aanbod

Een uitdagende functie waarbij veel eigen inbreng mogelijk is. Je komt terecht in een klein, dynamisch team.   Je brutoloon wordt aangevuld met maaltijdcheques en met een hospitalisatie- & groepsverzekering.

Plaats tewerkstelling

Luc Pauwels depot Turnhout: Steenweg op Diest 112, 2300 Turnhout.

Je CV en motivatiebrief kan je opsturen naar wendy.heyvaert@luc-pauwels.be.

Je kandidatuur wordt vertrouwelijk behandeld.