Wat je nog niet wist over Luc Pauwels

Geplaatst op: 10/11/2021

Wist je dat Luc Pauwels actief is in heel Vlaanderen?

We hebben continu 20 vertegenwoordigers op de baan in heel Vlaanderen. Het zijn onze ‘boots on the ground’, experten die nauwe contacten onderhouden met klanten en perfect weten wat er in de landbouw, tuinbouw, sierteelt, golf en boomkwekerij beweegt. Van de Kempen tot de Kust!

Wist je dat kalveropfokspecialiste Marie sinds kort rundveehouders begeleidt in de regio Turnhout?

Marie Vertommen is kalveropfokspecialiste in Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant. Ze begeleidt veehouders bij de opfok van hun kalveren en geeft hen advies bij de keuze en het correct gebruik van melkpoeder, het opmeten en opvolgen van de groei van de kalveren en het uitvoeren van rookproeven voor een optimale ventilatie in de stallen. Ze verstrekt ook advies over gezondheidsproblemen bij kalveren. Kortom, ze zorgt er mee voor dat de dieren in de beste omstandigheden opgekweekt worden. Nu ook in de regio Turnhout.

Wist je dat wij al gestart zijn met het vergassen van aardappelen?

Afgelopen seizoen deden we veel ervaring op met het bewaren en vergassen van aardappelen. Op basis daarvan kunnen wij onze klanten dit jaar nog beter begeleiden bij de aardappelbewaring, niet in het minst omdat we ook een tweede vergastoestel hebben aangekocht. Bel ons gerust als je er meer over wil weten.

Wist je dat Luc Pauwels ondertussen 4 kalkstrooiers in eigen bezit heeft?

En dat je er bij de aankoop van losse kalk gratis kan van gebruikmaken in de volgende depots: depot Eekloosche Polders in Watervliet, depot Assenede en depot Buys in Sint-Pauwels. Op die laatste locatie vinden fruittelers ook een kleinere kalkstrooier. Nog goed om te weten: in onze depot in Sint-Blasius-Boekel is er dankzij een samenwerking met een partner eveneens een mogelijkheid om te kalken. Profiteer ervan!

Wist je dat we alweer aan de laatste fysiumbehandelingen bezig zijn voor dit seizoen?

Om appels langer te kunnen bewaren en verkopen, komen we ze ook ter plaatse behandelen op het bedrijf. Interesse om volgend seizoen van deze service gebruik te maken? Spreek er je vertegenwoordiger dan zeker op aan.