LAND- & TUINBOUWPRODUCTEN

Luc Pauwels NV is een sterk groeiend distributiebedrijf, gespecialiseerd in de toelevering van gewasbeschermingsmiddelen, zaden, veevoeder en meststoffen naar de professionele sector. U kunt ook bij ons terecht voor graanontvangst, contractteelten,...

Als klant kan u rekenen op een volledig assortiment, snelle service, scherpe prijzen en een professionele begeleiding van ervaren vertegenwoordigers.

Opgelet, wij leveren aan professionele klanten. Particulieren verwijzen we graag door naar de tuincentra.

Bekijk ons aanbod

nieuws & updates

de laatste nieuwtjes over de agrarische sector

Inzameling folie en lege big bags 27 juni 2023

Geplaatst op: 08/05/2023

Luc Pauwels nv geeft u als klant de mogelijkheid om uw folie af te voeren naar onze depots en dit op dinsdag 27 juni 2023

De folie kost €90/ton om aan te leveren.

lees meer

“6 maanden na de behandeling staan onze planten opvallend groener”

Geplaatst op: 09/03/2023

Planten Bogaert Geert testte afgelopen zomer Stymbion Sulphur.

Aan de Schelde in de Denderstreek ligt Schoonaarde, de thuishaven van Planten Bogaert. Het bedrijf van 5 hectare groot ligt langs de Nieuwstraat en concentreert zich vooral op prunussen en coniferen. Afgelopen zomer testte Brecht Bogaert daar Stymbion Sulphur uit op zijn prunussen. “Een geslaagd experiment waar we 6 maanden later nog altijd de vruchten van plukken.”

lees meer

Luc Pauwels organiseert zijn Agromeeting op 22 december in Maldegem!

Geplaatst op: 28/11/2022

Op 22 december organiseert Luc Pauwels NV zijn grote Agromeeting waar we enkele interessante sprekers aan het woord laten. Deze vergadering is geldig voor de fytolicentie! Opgelet er is een extra middagsessie wegens groot succes van de avondsessie! 

lees meer